• leul romanesc4.1964
  • hrivna ucraineana0.6355
  • rubla ruseasca0.2667
  • euro19.5491
  • dolari americani16.6822
  • lira sterlina22.0907

Expoziția ”Beauty – 2018” și-a deschis ușile

1 martie 2018 21:14
autor: noutati.md

În aceste zile la centrul ”Moldexpo” se desfășoară ediția a XXI-a a expoziţiei internaţionale specializate în produse cosmetice, parfumerie şi echipamente pentru industria frumuseţii ”Beauty – 2018”.

200 de expozanți, beauty-specialişti iși vor demonstra abilitățile în practică și vor oferi consultații gratuite din arta frumosului. Evenimentul include un program consistent de master-classuri, de noutăți ale brandurilor celebre și prezentarea noilor tehnologii ale pieței de frumusețe.

Vizitatorii BEAUTY-2018 vor putea încerca şi cumpăra la un preț promoțional produse cosmetice (precum şi instrumente şi echipamente); produse clasice şi noi pentru îngrijirea tenului şi a corpului; produse şi accesorii pentru make-up; noutăți din domeniul nail-service (inclusiv modelare şi extensii unghii); echipamente şi accesorii profesionale pentru saloane de coafură (inclusiv cosmetice pentru îngrijirea părului); echipamente profesionale şi mobilier pentru saloane de înfrumusețare.

Pentru meştrii şi specialiştii din industria de frumusețe vor avea loc evenimente profesionale la expoziție. Printre acestea: cel de-al 6-lea Campionat International Lashes&Brows, master-classuri în zona ProfyStyle, un seminar cu participarea unuia dintre cei mai buni artişti de machiaj din Moldova, Iuliana Sandu. Compania Medazur Med Spa va organiza un seminar, care va include cursuri practice de combatere a problemelor pielii picioarelor şi a unghiilor.

”Beauty – 2018” se va desfășura în perioada 1-4 martie. Accesul este gratuit.

 

 

 

Tags: