• leul romanesc4.1964
  • hrivna ucraineana0.6355
  • rubla ruseasca0.2667
  • euro19.5491
  • dolari americani16.6822
  • lira sterlina22.0907

(Video) Scăpăm de riduri cu MEZOTERAPIA

10 august 2017 12:18
autor: noutati.md

Problema ridurilor, cicatricilor sau a petelor hiperpigmentare poate fi ușor rezolvată. Cosmetologii recomandă în acest sens procedura de mezoterapie, un tratament care stimulează formarea naturală de colagen nou în piele. Această procedură foloșeste ace detașabile de unică folosință, care străpung ușor pielea cu o funcție de vibrație automată. Tratamentul este eficient și în tratarea cicatricilor post acneice sau post-operatorii, a porilor dilatați sau chiar și a vergeturilor.

Tratamentul se realizează cu un stilou cu micro-ace de unică folosință, numit DermaPen. Acesta poate avea la bază de la 11 până la 50 de ace extreme de fine, care pot fi ajustate pentru o profunzime de la 0.5 mm pana la 2.5 mm.  Printr-o mișcare de vibratie se produc multiple microînțepături în piele, stimulând secreția naturală a fibrelor de colagen și elastină.  Pe lângă acțiunea mecanică a dispozitivului, eficiența tratamentului este sporită prin aplicarea unor seruri bogate în substanțe active care patrund adânc în straturile profunde ale pielii.

Terapia fracționară poate trata chiar și unele zone mai sensibile ale feții, precum conturul ochilor, al nasului și al buzelor. Pentru un confort sporit în timpul tratamentului, înainte de terapia fracționară se poate aplica o cremă cu efect anestezic.

Dupa procedură pielea va rămâne puțin iritată, însă efectul va dispărea după câteva ore.