• leul romanesc4.1964
  • hrivna ucraineana0.6355
  • rubla ruseasca0.2667
  • euro19.5491
  • dolari americani16.6822
  • lira sterlina22.0907

(Video) Scăpăm de riduri cu oxigen hiperbaric

9 august 2017 11:50
autor: noutati.md

Oxigenul a început să fie utilizat prima dată în medicină, în secolul al şaisprezecelea. Oamenii erau trataţi cu varianta hiperbarică a acestuia pentru o serie de afecţiuni. Astăzi, gazul şi-a păstrat virtuţile medicale, însă industria cosmetică l-a împrumutat şi ea pentru a se folosi de beneficiile lui.

Tratamentul cu oxigen hiperbaric are efecte de reîntinerire absolut uimitoare, după numai o singură şedinţă acestea fiind perfect vizibile: pielea devine mai netedă, mai luminoasă, mai elastică, ridurile fine dispar, la fel ca şi cearcănele. Oxigenul este un adevărat medicament pentru că grăbeşte vindecarea leziunilor şi, în general, a imperfecţiunilor.

Un ser pe bază de minerale, vitamine, antioxidanţi, acid hialuronic şi alţi ingredienţi – în funcţie de tipul tratamentului ales, este pulverizat la suprafaţa pielii, iar apoi, cu ajutorul unui instrument care se numeşte aerograf, este împins adânc în piele.

Senzaţia este plăcută, neexistând nici un fel de durere pe tot parcursul tratamentului. O ședință durează o oră și nu provoacă înroșirea sau iritația pielii.

Terapia pe bază de oxigen hiperbaric este apreciată în mod special de către vedetele de peste Ocean. Se spune că oxigenul baric este preferatul Madonnei care are acasă două tipuri de aparate cu care îşi administrează cu generozitate gazul şi vitaminele binefăcătoare în piele.

 

Tags: