• leul romanesc4.1964
  • hrivna ucraineana0.6355
  • rubla ruseasca0.2667
  • euro19.5491
  • dolari americani16.6822
  • lira sterlina22.0907

(Video) Un ten mai tânăr, cu RADIOFRECVENȚA facială

9 august 2017 13:26
autor: noutati.md

Odată cu trecerea anilor, colagenul existent la nivelul pielii se deteriorează, fapt ce cauzează lipsa de fermitate, apariția ridurilor profunde și a liniilor de expresie. Tratamentul de radiofrecvență nu poate opri procesul de îmbătrânire a pielii, dar ajută cu succes la ameliorarea efectelor acestuia.

Mai multe despre această procedură ne-a spus cosmetologul Marina Fulga, proprietara Centrului de estetică ”Bio Estetica”:  ”procedura de radiofrecvență facială, care este numită și mezotarapia virtuală, este o procedură foarte plăcută cu o mulțime de beneficii. Ea diminuează ridurile, produce colagen și elastină, diminuează petele pigmentare,  vă face un ten sănătos și luminos.”

Procedura este una non-envazivă și extrem de plăcută: ”prima etapă este demachierea tenului, după care se aplică un peeleng ușor, mai ales în sezonul cald, când pielea are nevoie de mai multă hidratare. După ce tenul este pregătit pentru tratament, se aplică gelul de contact, care va trimite undele de radiofrecvență adânc în piele.”

Tipul de energie specifică, emisă de dispozitiv, încălzește chiar și cele mai profunde straturi ale pielii la aproximativ 40C. Fibrele de colagen și elastină se contractă în urma acestei încălziri, ceea ce explică efectul de fermitate, care apare imediat după prima ședință de radiofrecvență.

Deși rezultatele se văd după prima procedură, pot fi necesare 3-6 ședinte de radiofrecvență pentru rezultate pe termen lung, la un interval de o săptămână între ele.

 

 

 

Tags: