Coincidență sau nu? Unul și același bărbat a câștigat 10.000 de euro, o mașină și un televizor LED în diverse tombole ale unui mall din Capitală

Un centru comercial din Capitală a ajuns să fie subiectul zilei printre internauți după ce oamenii au sesizat, pe rețelele de socializare, că în tombolele organizate de mall câștigător ajunge una și aceeași persoană. Un bărbat pe nume Mihai Surugiu a câștigat, în ani diferiți, un automobil Suzuki, un televizor LED și o sanie, iar în cea mai recentă tragere la sorți bărbatul a câștigat 10.000 de euro. 

Deși, anterior pe pagina oficială a Centrului Comercial de pe rețelele de socializare era postată o poză cu ”recompensa” din partea norocosului client, într-un comunicat oficial, administrația instituției anunță că rezultatele tombolei a fost fraudate și, ca urmare, anulate: 

” Potrivit procedurii reglementate de art. VII, al.7, în termen de maxim 72 de ore, câștigătorii urmau a fi verificați pentru a fi validați. În urma evaluărilor s-a constatat că persoana care a câștigat Marele Premiu a participat la tombolă cu mai multe bilete, fapt ce a trezit suspiciuni cu privire la încadrarea acțiunilor acesteia în regulamentul loteriei.

Ca urmare a acestui fapt, participantul care a încercat sau a fraudat Regulamentul companiei va fi publicat în Lista neagră a participanților și nu i se va mai permite participarea ulterioară în orice promoție desfășurata de către Organizator.”

Prin urmare, câștigătorul Marelui Premiu a fost exclus automat din concurs, iar Marele Premiu, conform Regulamentului, va fi oferit câștigătorului de rezervă. Totodată, compania precizează că a inițiat o anchetă internă complexă, în vederea clarificării circumstanțelor ce au dus la desemnarea unui câștigător suspicios. Mai mult, în caz de necesitate, vor fi implicate instituțiile de resort.” se mai spune în comunicat.

Tags:

  • 15 ianuarie 2019
  • noutati.md