Chicu: Situația pandemică rămâne a fi foarte complicată și se agravează

”Situația pandemică din R. Moldova rămâne a fi foarte complicată și ea se agravează”. Declarația a fost făcută de premierul Ion Chicu, după ședința tradițională cu președintele țării și speakerul Parlamentului.

Premierul a menționat că spitalele sunt aglomerate: ”Locuri libere mai sunt, dar asta nu înseamnă că situația nu se poate schimba foarte curând”, a spus premierul Chicu.

 În condițiile în care situația pandemică rămâne una complicată și se agravează nu doar în țara noastră, dar și în întreaga lume, șeful Guvernului a încheiat declarațiile prin a face un apel către societate. „Trebuie să fim atenți, precauți, purtați vă rog măști. Am văzut decizia Comisiei de la Chișinău, rugăm cetățenii să se conformeze, pentru că sănătatea este în primul rând în mâinile Dvs. Noi continuăm să susținem medicii, continuăm majorarea salariilor și dotarea spitalelor cu echipamente, există locuri libere în spitale, dar acest lucru nu înseamnă că ele nu se vor epuiza, dacă vom continua această tendință. Trebuie să ne unim eforturile”, a conchis prim-ministrul.

  • 23 noiembrie 2020
  • noutati.md