Doi soți, trimiși după gratii pentru exploatare sexuală

Doi soți care au traficat în Chișinău în scop de exploatare sexuală a șapte fete, dintre care două minore, au fost condamnați la închisoare.

Potrivit procurorilor, aceștia și-au desfășurat activitatea ilegală în mai multe apartamente din Capitală, în perioada 2016 – 2017 și au fost reținuți după ce una dintre victime a depus o plîngere la poliție.

Clienții erau informați pe portalul www.999.md, în rubrica „Caut bărbat” despre prestarea serviciilor sexuale, pentru care era percepută taxa de 700 lei pe oră, dintre care victimele primeau de la cei doi soți o jumătate din sumă.

Unele din fete au fost ademenite cu promisiunea că vor plăti pentru chirie mai puțin, iar altele – prin recomandarea celor deja implicate în exploatare sexuală. 

Astfel, soțul în vârstă de 43 de ani a fost condamnat la pedeapsa cu închisoarea pentru un termen de 20 de ani, pentru trafic de ființe umane și de copii.

Soția acestuia, în vârstă de 34 de ani a fost condamnată la pedeapsa cu închisoarea pentru un termen de 17 ani pentru trafic de copii și urmează să fie judecată și pentru trafic de ființe umane, dar și pentru că le-a influențat pe cele două copile să sesizeze CNA, precum că polițiștii le-ar fi promis bani în schimbul depunerii acestei plângeri.

Tags:

  • 13 noiembrie 2019
  • noutati.md