VIDEO // Gațcan, fiind dat dispărut de către ”Pro Moldova” a transmis un mesaj dintr-o vie

Deputatul Ștefan Gațcan, care a fost anunțat dispărut de către deputații de la „Pro Moldova”, a apărut într-o vie. Acesta a ținut să transmită un mesaj public, inclusiv celor care-l caută.


„Stimați cetățeni, mă simt bine, nu am probleme, nu sunt sechestrat. Sunt bine, cu familia. Vă rog să nu vă faceți griji. Totul este ok. Nu o să am comunicare cu prietenii un timp oarecare, deoarece am nevoie de reabilitare”, a precizat Gațcan.

De partea cealaltă, deputatul „Pro Moldova”, Vlad Cebotari, este convins că Ștefan Gațcan a transmis mesajul, fiind sub presiunea socialiștilor.


”A fost dus pe un câmp și pus să facă această declarație. Important că dumnealui este bine. Dar noi ne-am făcut o concluzie despre această guvernare, care amenință cu tăiatul gâtului oamenii. Dacă Ștefan Gațcan intenționa să-și depună mandatul, atunci în această dimineață nu mai mergea la Procuratura Generală să facă un denunț împotriva celor care pun presiune pe el. Cert este că începe numărătoarea inversă pentru acest regim”, a spus Cebotari în timp ce încerca cu disperare să pătrundă pe teritoriul Președinției.

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=747628686066490

Ștefan Gațcan și-a depus astăzi mandatul de deputat.  Reprezentanții ”Pro Moldova” susțin că fostul deputat a fost sechestrat astăzi în birou și presat să semneze cererea de demisie de către reprezentanții PSRM.

  • 1 iulie 2020
  • noutati.md