Cine este noul proprietar al casei de lux a lui Ilan Șor?

Potrivit datelor oficiale de la „Cadastru”, noul proprietar al imobilului de lux  în care a locuit Ilan Șor este Serghei Trohin, născut în anul 1988.

Pe rețeaua de socializare „Facebook” a fost identificat un profil ce aparține unui oarecare Serghei Trohin. Coincide și anul nașterei 1988 indicat pe profilul bărbatului, scrie Tv8.md

Acesta are printre prietenii virtuali mai mulți membri ai Partidului Șor și apare și în poze alături de deputata Marina Tauber și purtătoarea de cuvânt a lui Șor, Alina Șargu. Aceștia s-au fotografiat în fața unui baner cu Partidul Șor.

I-am scris un mesaj lui Trohin în care l-am întrebat dacă el este cumpărătorul imobilului situat pe strada Lacului din Chișinău. Bărbatul nu ne-a răspuns deocamdată, în schimb a reușit deja să-și șteargă de pe profil poza în care apărea alături de reprezentanții Partidului Șor.

Casa de lux în care a locuit Ilan Șor și unde a stat și în arest la domiciliu a fost revândută de câteva ori. Ultimul proprietar, care a achiziționat imobilul, este Serghei Trohin. Contractul de vânzare-cumpărare a fost semnat pe 26 iunie curent.

Tags:

  • 2 iulie 2019
  • noutati.md