FOTO din biroul unde socialiștii l-ar fi sechestrat și presat pe Gațcan să semneze cererea de depunere a mandatului de deputat

Pe adresa redacției paranteze.md a sosit o imagine care pare să fi fost făcută în biroul despre care presa a scris că a fost sechestrat Ștefan Gațcan și obligat să semneze o cerere scrisă de socialiști în numele fostului coleg, prin care acesta ar solicita depunerea mandatului.

În imagine apare Ștefan Gațcan, înconjurat de un grup de deputați socialiști. În fața deputatului socialist Vasile Bolea se vede o hârtie care se pretinde a fi însuși cererea de depunerea a mandatului pe care ar fi scris-o socialiștii și l-au presat pe Ștefan Gațcan să o semneze.

Deputatul Ștefan Gațcan care și-a anunțat ieri plecarea din fracțiunea PSRM ar fi fost luat „ostatic” de un grup de deputați socialiști, printre care Bolea Vasile, Grigore Novac și Nicolae Pascaru.

În presă apăruse informație precum a că aceștia îl amenință cu răfuială și îl obligă să semneze declarația de renunțare la mandatul de deputat.

sursa foto: paranteze.md

paranteze.md

  • 1 iulie 2020
  • noutati.md