Foto // Video // Igor Dodon poartă cizmele lui Constantin Țuțu? Cum s-a scufundat Președintele de Bobotează

Așa cum a promis, Igor Dodon și-a respectat și în acest an tradiția. De Bobotează, Președintele a făcut scufundări în apă rece.

„Așa cum obișnuiesc în fiecare an de Bobotează, indiferent de timpul de afară sau starea organismului, neapărat fac baie în apa rece a unui lac. Este o tradiție frumoasă prin care ne călim trupul și sufletul. Senzația de după scăldat este deosebită”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook și a publicat un filmuleț. 

Așa cum obișnuiesc în fiecare an de Bobotează, indiferent de timpul de afară sau starea organismului, neapărat fac baie în apa rece a unui lac. Este o tradiție frumoasă prin care ne călim trupul și sufletul. Senzația de după scăldat este deosebită.Încă o dată felicitări cu prilejul acestei frumoase sărbători religioase. Botezul Domnului să ne aducă lumină în viață, liniște în suflet, binecuvântare în casă și armonie în familie.********** Каждый год на Крещение, независимо от погоды или состояния здоровья, я обязательно совершаю омовение в ледяной воде озера. Это красивая традиция, которая закаляет и тело, и душу. Ощущения после окунания в воду непередаваемые!Еще раз поздравляю всех с этим религиозным праздником. Пусть Крещение Господне принесет свет в нашу жизнь, душевный покой, благословение в дом и гармонию в семью.

Gepostet von Igor Dodon am Samstag, 19. Januar 2019

 Internauții au menționat că cizmele, care apar în filmulețul postat de Președinte ar semăna cu cele împărțite de deputatul PD, Constantin Țuțu locuitorilor din suburbiile capitalei.  

Tags:

  • 19 ianuarie 2019
  • noutati.md