Olesea Stamate, către Igor Dodon: „Chemați un guvern «incompetent» să scoată țara din criza de sănătate și cea economică?”

Vicepreședinta Partidului „Acțiune și Solidaritate” (PAS), Olesea Stamate, a venit cu o reacție la declarațiile președintelui Igor Dodon precum că ar susține un guvern în care un rol mai important sa-l aibă PAS și PPDA. Reacția a fost publicată pe pagina de Facebook a fostei ministre a justiției criticată mult de PSRM pentru reforma justiției.

„Ap cum, domn Președinte, după ce guvernul Sandu a fost demis de dumneavoastră fiind calificat drept incompetent, acum tot pe acesta (într-o formulă sau alta) îl invitați să scoată țara din criza de sănătate și cea economică? Ați făcut o gaură în buget de cca 20 miliarde, ați lăsat antreprenorii să falimenteze, ați lăsat să moară medici, căci nu le-ați acordat protecția necesară, Moldova a ajuns unica țară din lume la care s-a început «valul 2» (de prostie a guvernării actuale, nu de Covid, însă)”, scrie Stamate în postare.

Amintim că după ce, ieri, a pierdut majoritatea parlamentară, președintele Igor Dodon a decis să schimbe macazul. Într-o postare de pe pagina sa de facebook, Dodon declară că este gata să susțină o nouă formulă guvernamentală, în care PAS și DA să aibă un rol mai important.

  • 18 iunie 2020
  • noutati.md