Video // Educatoare din capitală, filmată de o mamă cum lovește un copil

Imagini revoltătoare vin de la grădinița numărul 46 din Capitală. O educătoare a fost filmată cum lovește de mai multe ori un copil, iar acesta cade. Scena a fost surprinsă de un părinte.

Din imaginile filmate de un părinte se vede cum copii stau grămăjoară și cântă. La un moment dat un băiețel este lovit cu palma peste mână. Educatoarea îl apucă de braț, îl zgâlțâie de câteva ori, după care piciul se prăbușește la podea.  Femeia îl apucă apoi de mână și îl ridică, după care îi mai dă o altă palmă, moment în care fetița de alături tresare.

Nemulțumirea femeii este că băiețelul a ieșit din rând în timp ce restul învățau cântecul. Totul se petrece sub privirile celorlalți copii. 

Eu am venit la ora 17:00, când copiii luau cina. Ea nu a auzit când am intrat. A strigat la un copil așa de tare. I-am făcut observație, iar ea mi-a spus ce să fac dacă el nu mă aude,” povestește un bunic.

Educatoarea a declarat pentru  Protv.md. că a procedat așa pentru că a avut o săptămână stresantă.

O criză de nervi pe care am avut-o. Nu știu dacă părinții singuri nu ridică vocea. Copiii sunt mulți, nu te aud. Nu poți să vorbești doar în șoaptă,” spune educatoarea.

După incidentul care s-ar fi petrecut vinerea trecută, luni femeia și-a luat concediu de boală pentru că ar fi răcită. 

Tags:

  • 14 februarie 2019
  • noutati.md