• leul romanesc4.1964
  • hrivna ucraineana0.6355
  • rubla ruseasca0.2667
  • euro19.5491
  • dolari americani16.6822
  • lira sterlina22.0907

La Chişinău, prezentate ultimele tendințe în materie de modă pentru perioada primăvară-vară

4 martie 2018 17:49
autor: noutati.md

Ultimele tendințe în materie de modă pentru perioada primăvară-vară au fost prezentate la Chişinău. Evenimentul a avut loc aseară, într-un centru comercial. Potrivit designerilor autohtoni, ținutele colorate și cele cu imprimeuri vor domina acest sezon. 

„În garderoba pasionatelor de modă nu ar trebui să lipsească pălăriile pentru că ele sunt acele accesorii care ne protejează și de frig, dar ne scot și din anonimat ținutele. Și evident că eșarfele care pot să scoată în evidență acele paltoane de care ne-am plictisit.”

Specialiștii în modă spun că și bărbații ar trebui să țină cont de tendințe şi să opteze pentru ținute cu imprimeuri.

„Putem să pledăm și pentru încălțăminte cu tonuri de maro cum ar fi cele cu imprimeuri de șarpe sau cele cu imprimeuri gen leopard care sunt în topul recomandărilor stilistice ale anului curent.”

„Culoarea ultraviolet reprezintă multă individualitate și spiritualitate și te face unic. Eu îi sfătui pe toți ca să aleagă această culoare în ținutele lor de zi cu zi. ”

Atmosfera, pe tot parcursul prezentării, a fost întreţinută de interpreta Irina Rimes.

„Țin cont de tendințe, dai numai dacă acestea mi se atribuie sau dacă eu îmi asum ceva nou. Țineți cont de starea interioară”, a spus interpreta, Irina Rimes.

Prețul unei ținute de primăvară începe de la o mie de lei și poate ajunge la câteva zeci de mii.

Sursa

Tags: